Nieuws

Nieuwsbrieven

9 November 2012

 

1e en 2e verwendag!
lees verder...


Het jaar van verandering

Het was een spannend en bewogen jaar. Op 3 januari 2010 was het eindelijk zover: de start van de sloop van de oude Heerenkeet. Om vervolgens samen met Bouwbedrijf van der Schelde en Installatiebedrijf Deurloo vier maanden keihard te werken aan de nieuwbouw. Met succes, want op 1 mei 2010 werd de heropening gevierd. Een spannend moment...
Lees meer...


Bedankt allemaal!
Lees meer...


Zo binnen, zo buiten...

Niet alleen de Heerenkeet zelf is vernieuwd, ook in de omgeving is er hard gewerkt om het hele plaatje kloppend te maken. Het project Zeewering is klaar; het havenplateau mooi ingericht; de nieuwe fietsenstalling is gereed en het fietspad is weer open.
Lees meer...

De Viswinkel
Lees meer...


Een team vol ambitie
Lees meer...


Opening

Na jarenlang plannen en maandenlang hard en enthousiast werken is het eindelijk zo ver: De Heerenkeet (her)opent! Dankzij de enorme glazen serre kunt u vanuit het gehele restaurant genieten van een adembenemend uitzicht over de Oosterschelde. Klaar om (her)ontdekt te worden.
lees meer...Verbouwing

Nog wel bezig om de laatste puntjes op de i te zetten, maar de serre van De Heerenkeet is een feit! Een ware metamorfose: de vertaling van een lang gekoesterde wens, getekend door architect Willem Kort. Eindelijk kunnen alle gasten, die willen genieten van het prachtige uitzicht en de (h)eerlijke keuken, worden bediend. Een uitbreiding met maar liefst 90 zitplaatsen, allemaal eerste rang aan de prachtige haven Flauwers in Nationaal Park de Oosterschelde.
lees meer...Feesten en bruiloften


lees meer...Fotowedstrijd

gallerij op de site. Inclusief de winnende foto!
lees meer...Kerst

Nog net voordat onze deuren sluiten voor een grootscheepse verbouwing,

lees meer...

 

Verbouwing

De Heerenkeet groeit tijdens de verbouwing in omvang, kwaliteit en capaciteit. De nieuwe keuken is onlangs al gerealiseerd. De eerstvolgende stap in de metamorfose -de enorme glazen serre en de vernieuwing van het interieur- start op 3 januari 2011. De Heerenkeet is dus vanaf 3 januari 2011 tot 1 mei 2011 gesloten wegens verbouwing.
lees meer...

 

Onbeperkt genieten


lees meer...

 

Capaciteit

Vanaf 1 mei 2011 moet het allemaal gerealiseerd zijn: een enorme glazen serre tot aan de Muralt maakt het adembenemende uitzicht vanuit het hele restaurant zichtbaar. De forse uitbouw laat de capaciteit van het restaurant flink groeien; een feest, bruiloft of receptie tot 200 personen is geen probleem. Door de slimme indeling van het terras -het is gedeeltelijk af te schermen en vrij in te delen- is de Heerenkeet ook de perfecte locatie voor besloten, persoonlijke feesten. Direct aan de oosterschelde!